0
0
phone-icon
Замовити дзвінок

Поради щодо вибору жіночого зимового взуття

Поради щодо вибору жіночого зимового взуття

Споконвіку, гламурні журнали так і рясніють модними сторінками, де можна побачити величезну кількість моделей жіночого взуття, і будь-яка жінка, що поважає себе, цікавиться модою і сучасними тенденціями, просто не може не любити все це достаток різних туфельок, босоніжок, ботильйон, сабо і т.д. .д. Взуття – це особливий культ, можна навіть назвати його маленькою релігією для жінки. Але чи все так красиво, як у глянсових журналах, у нашій суворій дійсності? Протягом кількох місяців на рік взуття для всіх жінок країни зовсім не є культом, а проблемою і часто ще й головним болем.

Комфортно та красиво, що вибрати?

Зима в Україні – досить тривалий, похмурий період, який асоціюється зі снігом, холодною та довгою дорогою до метро, ​​великою кількістю реагентів на дорогах, темними вечорами. Все це диктує свої правила підбору та періодичності покупки взуття, і навіть якщо є певна кількість вільних грошей, навряд чи буде доречно витратити їх на зайву модну пару туфель.

Вишукана пара літніх черевичків надовго відкладається у взуттєву шафу, як мінімум до наступної відпустки влітку на морі, а на заміну їм дістають затишні, теплі валянки уггі, які нині носять по-різному. Один тип дівчат віддає перевагу саме комфорту, зручності та теплоті даного взуття, уггі не потрібно застібати, можна швидко надіти і бігти у своїх справах. Інший тип дівчат, віддаючи данину моді, ретельно підходять до вибору моделі, вибираючи уггі, декоровані стразами та камінням, з усілякими вишивками та елементами декору.

Уггі дуже яскраво ілюструють проблему зручного зимового взуття. Даний вид взуття виглядає не зовсім естетично, тому що форма та дизайн не відповідають базовим правилам пропорцій взуття. Форма жіночої ніжки нагадує перевернуту грушу - вона звужується від стегна до щиколотки. І всі звикли до цього, а надто чоловіки. Стегна можуть бути досить пишними, а стопа досить великою, незалежно від цих факторів, необхідно, щоб усе знаходилося в балансі та візуальній гармонії.

Советы по выбору женской зимней обуви

Про деякі важливі правила, які має пам'ятати кожна

Якщо йдеться про взуття з високою посадкою, (немає на увазі каблук), то центром балансу є зона щиколотки, це дуже важливо при виборі взуття. Про це завжди треба пам'ятати.

Не треба "урізати" власні ноги. Звичайно, не в буквальному значенні. Важливо враховувати пропорції росту та довжини ніг, і відповідно до цього підбирати взуття.

Чоботи, як один із найпопулярніших видів жіночого взуття

Жіночі чобітки на підборах - ще одна велика пристрасть жінок, адже такого взуття в сучасному світі безліч. Але часто жінки, в ім'я уявної краси, буквально приносять себе в жертву, надягаючи на себе чоботи з тонким високим підбором і високим халявою, не розуміючи, що підібрали взуття, яке не підходить під їх особливості фігури.

Ще один варіант, який подобається багатьом – білі лаковані чобітки з вузьким носом. Коли жінка в таких білих чобітках плавно несе себе по коричневому снігу, це виглядає далеко не завжди привабливим, а як мінімум недоречним.

Більшість дівчат, при виборі таких чобіток переконані, що це робить їх дуже жіночними та витонченими, але вони помиляються. Жіночність - це, перш за все, ваша хода та індивідуальність. Будь-яке «модне» зимове взуття необхідно перевіряти практично, у русі. Потрібно, як мінімум, не виглядати безглуздо. Високий підбор можна замінити танкеткою, замість високої посадки - підібрати чобітки довжиною нижче коліна.

На тему про красиву та практичну пару зимового взуття досі ходять великі дискусії, і точної відповіді немає. Кожна жінка сама вибирає собі, яке взуття їй носити. Для цього потрібно вибирати взуття таким чином, щоб у ньому було не тільки модно і красиво, але й зручно та тепло, а також щоб ваша хода створювала враження, що ви впевнені в собі на всі сто.

Рекомендовані

Вибрати жіноче зимове взуття:

Коментарі
Схожі статті
01.01.2024
Зимові черевики: модні тенденції 2024 та поради щодо вибору
Зимові черевики: модні тенденції 2024 та поради щодо вибору
Зима 2024 року буде модно та стильно! Асортимент нашого магазину N-SHOES вже поповнився новими колекціями з урахуванням трендів. Запрошуємо вас вибрати пару і зустріти холоду в теплі і комфорті!..