0
0
phone-icon
Замовити дзвінок

Взуттєві тренди осінь-зима

Взуттєві тренди осінь-зима

Вибір взуття є дуже непростим завданням. Особливо, якщо мова йде про зимовому сезоні. На які моделі слід звернути особливу увагу, щоб залишатися в тренді?

Цвях сезону-каблук

При створенні зимових колекцій основна увага дизайнерів була приділена каблуків. Сучасна мода спрямована на комфорт і цікавість. Так ультрамодного взуттям сезону зима 2020-2021 буде вважатися взуття зі скошеними підборами, з каблуками у формі циліндра, а також у формі конуса. І якщо скошені підбори стали модними ще навесні 2021, то циліндр стане прекрасною заміною квадратних каблуків, роблячи взуття витонченіше і жіночні. Можна подумати, що геометрія захопила світ взуття, але немає! Фантазія дизайнерів безмежна, тому поряд з перерахованими вище варіантами можна зустріти навіть мультиплікаційного персонажа замість каблука.

Популярна ж пару років назад взуття на танкетці знову повертається в моду. Чоботи з прихованою танкеткою візуально подовжують ноги і роблять їх стрункішою нітрохи не гірше будь-яких каблуків. Особливо підкуповує те, що даний вид взуття гармонійно поєднується практично з будь-якої теплою верхнім одягом.

Види взуття

Ботфорти, які повернулися в моду ще в минулому сезоні, продовжують зберігати свої позиції, але зараз вони значно відрізняються від того, що можна було спостерігати раніше. На зміну викликає, іноді навіть злегка вульгарним моделям прийшли трохи дивні, кому-то нагадують рибальські чоботи, ботфорти з широкою халявою. Щільно натягнута на зморщені джинси взуття в минулому. Зараз чобіт повинен сидіти на нозі недбало, має бути простір між ногою і взуттям. Особливо розкішно виглядатимуть ботфорти з кольорового замші, але і не варто забувати про класичні шкіряних моделях. Таке взуття може скорегувати зростання, ноги, тому до цього тренду варто придивитися саме як до конструктора правильної фігури.

Ще один дуже сильний тренд це взуття в ковбойському стилі-козаки, оскільки одним з модних стилів наступного сезону є «Американа», тобто все що натхненне диким заходом і ковбойському тематикою, традиційною для Америки. Вони представлені як в класичному розумінні з великою кількістю всілякого декору, з традиційними орнаментами, так і в більш спокійному, базовому вигляді, тільки злегка нагадує про своє ковбойському походження. Чоботи козаки безсумнівно ідеальна взуття, що поєднує в собі стиль і, завдяки скошеного невисокому каблуку, комфорт одночасно. Таке взуття безсумнівно впишеться як в повсякденний так і в діловий гардероб.

Гранж знову в моді, а разом з ним і грубі черевики. Крім традиційно властивих їм елементів, таких як шнурівка, масивна підошва, металевий декор, в цьому сезоні можна побачити досить несподівані доповнення у вигляді романтичних, квіткових орнаментів, які вносять частку ніжності в грубий зовнішній вигляд і створюють якийсь контраст. Даний вид взуття також відрізняється своєю практичністю і універсальністю. Деякі модниці поєднують таку «легку» версію черевик навіть з вечірніми сукнями.

Рекомендовані


Декор і колір

Дизайнери захопилися декоруванням і просто не можуть зупинитися. Стрази, паєтки, намистини, камені, вишивка, пряжки, застібки і всіляка шнурівка-все це може бути присутнім на взуття як окремо, так і одночасно. З такою обробкою навіть грубі ковбойські чоботи придбають благородний вид. Мінімалізм в цьому сезоні явно не в пошані.

Якщо ж говорити про наймодніші кольори конкретно у взутті, то безумовний лідер це червоний. Абсолютно всі дизайнери впевнені, що трендова взуття цього сезону повинна бути червоною. Другим же за популярністю є білий колір, який перейшов з попереднього сезону. Також уваги заслуговує і взуття кольору металік. Світ мод ставить все з ніг на голову і якщо раніше взимку носили переважно темне взуття, а білу-влітку, то тепер все інакше.

Завдяки такому достатку трендів кожен зможе підібрати взуття по-смаку. Не подобається велика кількість декору на взутті? Однотонні білі козаки ідеальна альтернатива. Не влаштовує масивна платформа? Оригінальні каблуки стануть прекрасною заміною. Схоже індустрія моди вирішила догодити всім без винятку.

Вибрати осінньо-зимове взуття:


Коментарі
Схожі статті
17.10.2021
Чому ми так любимо грубі черевики і що нам пропонує новий сезон? Універсальність грубих жіночих черевиків
Чому ми так любимо грубі черевики і що нам пропонує новий сезон? Універсальність грубих жіночих черевиків
У цій статті описана коротка історія грубих черевиків, надано рекомендації щодо поєднання грубих жіночих черевиків з різними речами гардероба (сукнями, спідницями, джинсами, шортами, брюками, комбінезонами, колготками, аксесуарами) в залежності від п..
03.07.2023
Модне взуття осінь-зима 2024-2025
Модне взуття осінь-зима 2024-2025
Милі дами, подбайте про своїх ногах заздалегідь і купіть зручну і практичну взуття, яка одночасно буде привабливою. Пропонуємо в статті кілька практичних вказівок, як вибрати те, що потрібно, і що при цьому важливо пам'ятати і знати..
01.01.2024
Зимові черевики: модні тенденції 2024 та поради щодо вибору
Зимові черевики: модні тенденції 2024 та поради щодо вибору
Зима 2024 року буде модно та стильно! Асортимент нашого магазину N-SHOES вже поповнився новими колекціями з урахуванням трендів. Запрошуємо вас вибрати пару і зустріти холоду в теплі і комфорті!..